Valentine’s games III

22 Ianuarie 2010

Si am ajuns si la partea a treia a jocurilor tematice (si, sa speram, ultima parte :)) ). Voi prezenta exact trei jocuri, unul mai dragut decat celalalt, dupa cum se poate vedea si din poze.

1. Escape the Love Room
Dupa cum spune si numele, este un joc de tip „escape the room”. Pentru cine nu este foarte familiarizat cu genurile de jocuri online, acesta este, poate, cel mai greu tip de joc, necesitand inteligenta si perspicacitate. Si… rabdare, in asteptarea unei idei salvatoare.
Jocul de fata este destul de usor, comparativ cu alte jocuri din aceeasi categorie, si plin de inimi (cam multe, chiar si dupa parerea mea :)) ).


___________________________________________________________________________
2. Mouse Cupid
Acesta este, indiscutabil, cel mai dragut joc ever :)) . I mean, just look at the pictures 8->

Povestea este la fel de draguta: cei doi soricei sunt certati, iar tu trebuie sa faci pe Cupidon si sa ii faci sa se reindragosteasca unul de celalalt!


___________________________________________________________________________
3. Finding My Heart
Jocurile nu sunt doar distractive, unele ne si invata lectii de viata sau ne reamintesc ceea ce am uitat. Jocul de fata ne aduce aminte ca avem de invatat de la toti cei din jurul nostru, chiar si de la cei mai nevoiasi decat noi. Jucati acest joc si veti reinvata ce presupune iubirea!

Atunci cand iubita/sotia te da afara din casa pentru ca petreci prea mult timp jucand jocuri video, nu iti ramane decat sa incerci sa o recuperezi si, da, sa renunti la jocurile video!

Ca un bonus, la finalul jocului poti alege sa downloadezi coloana sonora, avatare cu personajele din joc sau un background stilizat.

Si… acestea au fost cele trei jocuri.
Cu siguranta exista mult mai multe jocuri dragute de dragoste ce pot fi jucate online sau offline, dar prezentarile mele de jocuri se opresc aici. Asta pentru ca exista mult prea multe subiecte pentru a ma opri exclusiv asupra unuia. Nu „auzim” curand! :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: