thoughts and colors

3 Martie 2010

Toata lumea viseaza, toata lumea isi face sperante si planuri… Dar ce se intampla cand realitatea te contrazice? Ce se intampla cand esti nevoit sa alegi intre „acum” si „aici”? Alegi concretul, bucata de materie din fata ta, cea pe care o pipai si de care poti sa afirmi ca va fi si maine aici? Poate ca asa ar fi logic, dar ce se intampla daca inima ta e departe si nu poti s-o ajungi decat renuntand la o parte din idei? Pana la urma, ce sunt ideile? Niste carpe pe care le cosi si incerci sa ti le faci haine, dupa talent si imaginatie. Dar sentimentele ce sunt? Sunt culorile carpelor si toata lumea stie ca nu intotdeauna culorile care ne plac ni se si potrivesc.
Si as putea sa continui cu analogii si tristeti, dar, momentan, nu le (mai) vad rostul, asa ca o sa inchei, sau, daca mi-e permisa o ultima scapare, o sa cos un nasture pe carpa aia cu o culoare frumoasa pe care n-o sa ajung sa mi-o fac vreodata vestmant.

PS: „Someday, I will…” Why not now? Acolo unde e inima ta, du-te si fii si tu, cu totul! Altfel, intr-o zi o sa regreti (intotdeauna ajungi sa regreti, mai tare ce n-ai facut decat ce ai facut – adevar si cliseu, in acelasi timp)! Intr-o zi, o sa crezi ca le ai pe toate, dar o sa-ti aduci aminte ca ti-ai lasat inima departe de tine si ca n-o mai poti capata inapoi! Si atunci o sa zici: „Some time ago, I could have…”

Anunțuri

2 răspunsuri to “thoughts and colors”


  1. hai sa punem putin din culorile noastre preferate la toate „carpele” prafuite si sa ne bucuram de orice experienta pe care o avem,ce zici?
    „Acolo unde e inima ta, du-te si fii si tu, cu totul!”O sa iau aminte la ce ai scris.
    …hmm multe lucruri observ ca le-am facut si inca le mai fac pt ca „asa trebuie”,desi inima mea ar vrea cu totul altceva…:)

  2. briza Says:

    nop, culorile nu le punem noi (cel putin, asa e in my twisted little mind ;)) ). cel mult, noi alegem anumite culori din multitudinea pe care o avem in jur


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: